Tilavuokraus

Vantaan Luontokoulu toimii kauniisti kunnostetussa vanhassa kyläkoulussa. Tilaa vuokrataan harkinnanvaraisesti pienten ryhmien tilaisuuksiin. Tunnelmasta voi nauttia 20-30 henkeä kerrallaan. Käytössä on sali, keittiö, eteinen ja nuotiopaikka talon vieressä. Talossa on yksi sisävessa. Salissa on takkana toimiva vanha pystyuuni. Keittiöstä löytyy astiat noin 30 hengelle sekä tarjoilu ja ruoan valmistus astioita. Myös muoviastioita nuotioruokailuun löytyy 30 hengelle.

Koulutukset, juhlat, ajankohdat

Luontokoululla on ollut pienimuotoisia juhlia ja työpaikkojen koulutuksia ja muita tilaisuuksia rauhallisessa ympäristössä. Tilaan sopii 25-30 henkeä. Tilassa on langaton verkko. Dataprojektori ja valkokangas ovat tarvittaessa lainattavissa.

Arkipäivisin tilan vuokraus onnistuu varmimmin luontokoulun toimistopäivänä maanantaisin, muina viikonpäivinä parhaiten tammikuun alusta tammikuun puoleenväliin, maaliskuun alusta huhtikuun toiselle viikolle, kesäkuussa ja elokuussa sekä joulukuussa. Huhtikuun lopusta toukokuulle luontokoululla on yli tuhat kävijää, tällöin vuokraus ei yleensä ole mahdollista. Yksittäisiä arkipäiviä opetuksesta löytyy aina muutamia, varsinkin syksyllä loka-marraskuussa, kysy.  Viikonloppuina on vuokraus useimmiten mahdollinen, poikkeuksena toukokuu. Toukokuun viimeinen viikonloppu on vuokrattavissa. 

Tiloissa on ollut 50-vuotispäiviä, rippijuhlia ja ylioppilasjuhlia ja läksiäisjuhlia.

Vantaalaiset koulut ja päiväkodit ovat järjestäneet luontokoululla mm. joulujuhlia. Myös partiolaisilla ja lasten urheiluseuroilla yms. on ollut tapahtumia Luontokoululla. Myös yhtiökokouksia on ollut luontokoululla.

Hinnat

Luontokoulun vuorokausivuokra on 190 euroa ja päivävuokra 120 euroa. Tuntivuokra 25 euroa. Viikonloppuisin lyhin vuokraus on vuorokausi. Vuokraus ei sisällä siivousta, vaan vuokraaja siivoaa itse tai tilaa luontokoulun hyväksymän siivousyrityksen siivousta hoitamaan.

Vuokraaja vastaa tilojen valvonnasta, kiinteistöstä ja kalusteista vuokrauksen ajan.

Lastentapahtumat

Vantaalaisten koulujen ja päiväkotien lastentapahtumiin voidaan myöntää anomuksesta alennus, jolloin vuokrauksen hinta on 80 euroa. Samoin lasten- ja nuortentoimintaa Vantaalla tekeville järjestöille voidaan myöntää vastaava alennus. Alennusta haetaan vuokraushakemuksessa. Alennus on aina harkinnanvarainen.

Alla olevasta linkistä löydät vuokraushakemuksemme. Täytä hakemus ja lähetä meille sähköpostitse. Voit myös tulostaa hakemuksen ja lähettää sen täytettynä meille.

Jos etsit isompaa tilaa, jopa yli sadalle hengelle, luontokoulun vieressä on Sotungin nuorisoseuran, Sottungsby ungdomföreningin,  talo Fagerlund, joka on perinteinen ja suosittu juhlapaikka. Nuorisoseuran talon varaukset puh 0458831300.

Vantaan luontokoululla ei ole leirikeskustoimintaa eikä majoitustiloja. Hyviä yöretkikohteita kannattaa kysellä esim. Nuuksion kansallispuistosta ja pääkaupunkiseudun partiolaisilta, joilla on tunnelmallisia majoitustiloja.

Vuokraushakemus (doc)

 

Internexus